Mepä vaihdetaan auto :) Mussukan työkaveri on muuttamassa maasta ja tarjosi autoaan meille. Nykyinen on niin puhkiruostunut, että tottakai kiinnosti. Auto on tosin kyllä ulkomaantuliainen, joten vähän epäilyttää huollot ja varaosat, mutta sen verran halvalla lähtee, että kaupat tulee. Eilen käytiin koeajolla, enpä ole ennen automaattia ajanutkaan. Päätimme tehdä kaupat, mutta lupasin että saa pitää niin kauan kuin tarvitsee, että saa muuttoa varten asioita hoidettua.

Väsymys vaivaa vieläkin, kai se on tämän flunssan aikaansaannosta. Kipeitä ollaan vielä molemmat, nyt on jo toinen viikko menossa ja mussukalla kolmas. Pikkuprinssi lähti lauantaina isälleen, pakkasin mukaan yskänlääkkeet.

Eilen vähän pääettiin koittaa piristäytyä, ja lähdettiin elokuviin. Pätkä oli nimeltään Ghost rider ja pääosassa Nicholas Cage, yksi mun suosikki! Hyvä elokuva, mutta harmitti että äänet oli tosi kovalla. Oikeasti pitelin välillä korvia kun alkoi sattua. Elokuvan tyylin kyllä kuuluu melu, ajetaanhan siinä komeilla prätkillä ja tehdään kaikenlaista meluisaa, mutta rajansa kaikella. Se oli ainoa miinus elokuvanautintoon.