Jopas on ollut kiva laittaa uutta kotia! Virittelin eilen joulukoristeita ja väsäsin keittiöön verhot. Tuo asunto on tosi korkea edellisiin verrattuina, katosta ikkunan reunaan on jotakin 60cm, eikä missään pikaisesti vilkaisemassani kaupassa ollut yhtäkään kappaa joka olisi tarpeeksi iso, joten teinpä sen sitten itse. Sen kummemmin suunnittelematta ja saumoja harsimatta ommella hurautin hetkessä kasaan uutukaisen verhon kauniista joulukankaasta, ja harrastelija-ompelija oli itseensä tyytyväinen!

316331.jpg

Pojan kanssa on ollut nyt tosi ihanaa olla kotona, tänäänkin pikkumies otti kädestä kiinni töihin lähtiessäni ja pyysi jäämään kotiin *snif*. Kaipa se on hänellekin vaihtelua, olla näin paljon kotona ja saada paljon huomiota kun mummikin on meillä.

Eilen perustin joulupukin pajan ja väsäsin paketteja oikein urakalla, kunnes lahjapaperi loppui. Ei niitä niin hirveästi ole, vaan esimerkiksi sataosaisen junaradan pakettiin kääriminen syö jonkun verran paperia ja koska paketissa pitää olla kokoon sopiva määrä kiharrettua kultakimalteista nauhaa, sitäkin menee jonkin verran. Mutta kauniita tuli, ja hyvä mieli paketoijalle!