Pitkästä aikaa! En vain ole saanut aikaiseksi kirjoitella, laiskuutta kai. Kesän sotkujen jälkeen elo on ollut taas tasaisempaa, mutta aika tuntuu juoksevan silmissä. Kotona on kaikki ollut ihan ok, mussukka viihtyy uudessa työssään ja minäkin vaihdoin vähän tehtäviä töissä, onpa taas vähän mielenkiintoa lisää. Pikkumies on vuoroin meillä ja vuoroin isällään, senkään kanssa ei ole ongelmia ollut. Juuri tuli kotiin joulupäivänä lahjakuorman kanssa; onneksi olin ennalta viisas ja keräsin vanhimpia leluja laatikollisen pois alta.

Joulua vietettiin kotona mussukan kanssa, neljä päivää kahdestaan, hyvää ruokaa ja juomaa, elokuvia ja pelejä. Rentouttavaa :) Ensin tuntui, että outoa olla ilman poikaa kotona, mutta ei se hassumpi vaihtoehto ollutkaan, noin parisuhteen kannalta. Ensi vuonna sitten taas isommalla porukalla.

Nyt vain odotellaan maanantain pippaloita kaveripariskunnan luona. Sen verran tänään laiskotti, että pyysin töistä maanantain vapaata :) Ihana neljän päivän viikonloppu heti Joulun perään.

Kovasti on mussukan kanssa kovasti mietitty, että jotakin harrastusta pitäisi yhdessä kehittää. Ja enemmän liikuntaa, ehdottomasti. Nyt aika menee kotona nyhjätessä ja kokoajan väsyttää. Hän suunnittelee menevänsä kamppailulajin tunneille, kun on sellaista ennenkin harrastanut. Saas nähdä kuinka sohvaperunan käy, arvelen että koville ottaa ;)

Terapia ei ole vieläkään edistynyt, taas on kohta puoli vuotta vierähtänyt. Paperit jätettiin Kelalle tuen hakua varten syksyllä, ja marraskuussa sieltä pyydettiin lisää papereita. Tämän kuun alussa kävimme lähimmän mt-toimiston lääkärin juttusilla lausuntoa varten, taas. Hän aikoi sen viedä seinän taakse Kelaan suoraan, toivottavasti hoitui ajoissa.

Toivotan kaikille mukavaa vuoden vaihdetta, olkaa kiltisti ettei käy vahinkoja rakettien kanssa :)