Ei voi olla mitään niin masentavaa kuin laskujen maksu. Oikeasti, käytin juuri koko kahden viikon palkan laskujen maksuun, eikä se edes riittänyt kaikkiin. Tuntuu melkoisen typerältä, että vietän kaksi viikkoa joka kuukaudesta tehden töitä vain maksaakseni asunnon vuokran. Eikä kyse ole mistään ylikalliista kämpästä, vaan kaikki tämän kokoiset maksavat saman verran. Joka kerta kun tyhjennän tilini laskujen kanssa, iskee sama lohduton tunne siitä, että tämä oravanpyörässä juokseminen on kertakaikkiaan toivotonta.

Tästä seuraakin seuraava ongelma. Mussukka sai kutsun työhaastatteluun, eikä ollut yhtään innoissaan. Hän ei tietenkään haluaisi jättää kesken juuri alkanutta kielikurssia, kun nyt kerran löysi semmoisen jossa viihtyy. Kurssi kestäisi vielä joulukuulle asti, ja vuodenvaihteen jälkeen alkaisi kai jatko-osa. Tottakai hän ymmärtää, että raha tulisi tarpeeseen, mutta silti...

tekisi mieli vetää peitto korviin ja hautautua loppupäiväksi sänkyyn, mutta kolmen vartin päästä alkaa taas työvuoro. Että saisi vaikka sähkölaskun maksettua seuraavaksi.

MUOKS: Posti tuli. Veronpalautuksia! Kolme tuhatta! *pyörtyy*